Manapság rengeteg helyen találkozhatunk kézműves termékekkel, élelmiszerekkel. Vásárolhatunk szappant, szörpöt, csokit, vagy pékárut, melyeket mind egytől egyig így készítettek el. Igazi értéke van ezeknek az áruknak, hiszen szívvel-lélekkel állították elő, valódi emberi munkával.

A webáruházunkban három különböző kézműves terméket is kínálunk: a sajtos sós teasüteményt, a szezámmagos sós teasüteményt és a sörperecet. Ezek mind  kézzel készülnek, a perecet egyesével fonják, a sós teasüteménynél kézzel kerül a szórás a tésztára, valamint a csomagolás is manuálisan történik. Így mindkét oldalnak jót teszünk: az embereknek munkahelyeket biztosítunk, a fogyasztók pedig finom, házi-jellegű sós nassolnivalókat vásárolhatnak.

A Magyar Élelmiszerkönyv szigorú szabályokhoz köti azt, hogy egy termék a kézműves kategóriába tartozhasson. Eszerint: Kézműves/kézmíves élelmiszernek nevezhető az az egyedi jelleggel bíró termék, amelynek előállítása során a különös gondosság, a „mívesség”, a kézzel végzett és a szaktudás által irányított munkafolyamat dominál. Kézműves terméket elsősorban kézi technológiával állítanak elő. Egyes munkafolyamatok gépesíthetők, azonban az előállításnak a közvetlen emberi irányításon és a kézi munkavégzésen, emberi erőfeszítésen, tapasztalaton kell alapulnia.

Előállításuk során törekedni kell a minél természetesebb hozzávalók használatához és minimálisra kell csökkenteni az adalékanyagok, technológiai segédanyagok használatát. Vannak olyan összetevők, melyek nem is használhatóak. Így ki van zárva mindenféle pótanyag, ízfokozó, mesterséges színezék és az édesítőszerek is.

Finom ízük mellett, ezek a termékeink nagyon praktikusak is, hiszen csomagolásuknak köszönhetően könnyen magunkkal vihetőek bárhová. A sós tesütememények doboza visszazárható, így a kiszáradás ellen is védve van. Webáruházunkban elérhető mind a három kézműves élelmiszer.