Annak ellenére, hogy egyre több korlátozás lépett életbe az utóbbi időben a biztonságunk érdekében, nem szabad elmenni a tény mellett, hogy hamarosan itt van a Karácsony.

A különböző munkahelyek, cégek most hatalmas dilemmában vannak, hiszen sokan sajnos nem engedhetik meg maguknak az elmúlt évek céges Karácsonyát, amikor is méltó módon zárták le az adott évet. Idén a nagyobb összejövetelű közös karácsony egyébként sem engedélyezett, ezért az ünnepségtől mindeképp el kell tekinteni. Ugyanakkor a céges ajándékozás nem ütközik akadályokba, sőt talán még inkább indokolt, mint máskor. Egy kis aprósággal kifejezhetjük munkatársaink, üzleti ügyfeleink felé köszönetünket, azt, hogy hálásak vagyunk nekik az egész éves munkájukért, még az ilyen nehéz időkben is. Ha a cég megengedheti magának, érdemes hasznos, de költségkímélő ajándékokkal jutalmazni dolgozóit.

Mi idén Bejgli box-al készültünk, ami tökéletes karácsonyi ajándék lehet cégek részére, de akár családon belül vagy barátoknak is adható. Kétféle díszdoboz közül lehet választani, ezekbe 2 db bejgli fér. A bejglik 5 ízben érhetőek el: diós kandírozott narancshéjjal, mákos aszalt almával, csokis-chilis, mákos-aszalt szilvás és diós-aszalt sárgabarackos. Egy szép és hasznos ajándék ez, hiszen sok dolgozónak levesszük a terhet a válláról, nem kell már aggódni a karácsonyi sütemény beszerzése vagy elkészítése miatt. Ráadásul azoknak a nőknek, akik otthon és a munkában is helyt állnak, ez egy plusz segítség, mert nem kell stresszelniük a bejgli megsütése miatt. A 2019-es évben a Diós bejglink elnyerte az Év bejglije díjat, így biztos mindenkinek elnyeri tetszését. A csokis-chilis bejgli pedig nagy sikert arat a gyerekek körében is, így nagyobb családosoknak érdemes ezt választani az egyik íznek.

A webshopunkon elérhető a Bejgli box, amivel megajándékozhatja munkatársait, ügyfeleit vagy szeretteit, ráadásul a hatalmas költségektől is eltekinthet és biztos, hogy értékelni fogják.