Az utóbbi időben- érthető módon- megnövekedett az igény a biztonságos, minél kevesebb kontaktust követelő vásárlás lehetőségére. A legtöbb boltban kihelyeztek egy kézfertőtlenítő folyadék standot, valamint próbálják megoldani azt is, hogy ne tömörüljenek az emberek sorban állás közben. Azonban még ezek az intézkedések sem nyújtanak teljes biztonságot, hiszen megkövetelik a személyes jelenlétet. Olyan lehetőségek után kell nézni, amik az otthon melegéből is elérhetőek, minimálisra csökkentve ezzel a közvetlen kontakot.

A webáruházakból közvetlenül az otthonunkba rendelhetjük a kívánt termékeket, mindenféle kényelmetlenség nélkül. Pár percet vesz igénybe az egész, és még a bevásárlás után jelentkező fáradtságtól is megkímél, hiszen eltekinthetünk a hosszú keresgéléstől és sorban állástól. Már a mi webshopunk is elindult, így bármikor -akár éjjel is- elvégezhető a bevásárlás. Nálunk beszerezhetőek olyan alap élelmiszerek, mint a zsemlemorzsa, toast kenyerek különböző méretben és ízesítésben, gluténmentes kenyér, sós teasütemények és perec, street food alapanyagok, valamint édes finomságok is, mint kalács és bejgli. Igyekszünk a legkevesebb érintéssel, biztonságos és rendszeresen fertőtlenített körülmények között összeállítani a rendeléseket, melyeket akár csomagátvevő pontokra is szállíttatunk.

Olyan termékeket is forgalmazunk, melyek egész Európában egyedinek számító, dupla csomagolással vannak ellátva a nagyobb védelem és higiénia érdekében. Ezek a Pantastico! Toast kenyerek, amelyek 5 féle ízesítésben érhetőek el, és a 400 grammos változatok vannak a fentebb említett eljárás szerint csomagolva.

Bejgli választékunk is nagy, a webáruházban jelenleg 5 féle íz közül lehet rendelni. Így nem csak a bevásárlás fáradalmaitól, hanem a sütés stresszes perceitől is megkímélhetjük magunkat, hiszen pár gombnyomás után beszerezhetjük a karácsonyi asztal egyik alap süteményét.

Nyitási akciónk egészen november 10-ig tart, mely során minden rendelés mellé ajándékba adunk egy csomag 2 db-os szezámmagos hamburger zsemlét!